Гордостта на Монтана | ПФК Montana 1921

Гордостта на Монтана | ПФК Montana 1921

ПФК Монтана 1921 е изграден още през 1947г., носейки името “Христо Михайлов”. Футболният клуб притежава традиции и принципи, които следва през годините. Ревностното им съхранение, не веднъж е довеждало до престижни места отбора, като той се ползва с изключително добро реноме и репутация. Фенклубът на Монтана 1921 пази ревностно името на любимия отбор и не пропуска мачовете му. Това е една от основните награди на отбора.
Стадионът, в който домакинства е Огоста. Любовта към футбола, която изпитва управата на монтанския футболен клуб, е повод да не се събират абсолютно никакви такси на децата, които тренират там. Мисия, кауза и цел на ПФК Монтана 1921, е да изгради надежди и запомнящи се имена в българския футбол, като не ограничава развитието на таланта им за сметка на непосилни такси.
Клубът има множество отличия, но най-голямата награда за него си остават феновете на стадиона, подкрепящи ПФК Монтана независимо от ситуацията. Това е една от основните причини, момчетата в клуба да дават най-доброто от себе си винаги.
Контакти:
гр. Монтана, Стадион Огоста

Виж също

thumbnail
hover

Детски център в Бургас | Детски...

Детски център Щастливко се намира в град Бургас и дава възможност на всички ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Туризъм и забавления в с. Миндя...

Къща за гости Terra House Ви дaва чудесна възможност за туризъм и забавления в скл...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Студио за народни танци в град...

Студио за народни танци Арт Русчук (Играорци) Ви предлага да се потопите в бъ...

  • Публикувано от bgstart

Остави коментар