3 неща, които трябва да знаете за бездепозитния онлайн покер

3 неща, които трябва да знаете за бездепозитния онлайн покер

Един от големите въпроси, които ни се задават все по-често, е дали съществуват онлайн покер зали, които дават възможност за игра с реални пари без да е необходимо да се прави депозит. Някои потенциални онлайн покер играчи не могат да си позволят да направят депозит или не разполагат с нито една от възможностите за депозиране, изброени от самия сайт. В този случай те се нуждаят от алтернативен метод, чрез който да играят онлайн покер за истински пари.

За щастие, има бездепозитни онлайн покер опции, които са налични за играчите, искащи да играят онлайн покер с истински пари в интернет залите. По-долу сме изброили трите най-често срещани методи за финансиране на вашата онлайн покер сметка, без да се прави депозит.

Безвъзмездно получаване на пари при регистрацията

Най-често срещаната форма на бездепозитен онлайн покер бонус е получаването на бонус при отварянето на нов акаунт в някоя интернет зала. Някои сайтове предлагат на новите си играчи малка сума пари, с която да опитат техния продукт, като тази промоция е насочена към тези, които никога не са играли онлайн покер, но може да се използва на практика от всеки.

Размерът на този бонус варира в зависимост от сайта. Имайте предвид, че обикновено размерът на бездепозитния бонус е много по-малък от размера на бонуса, който дават онлайн покер залите при регистрация с депозит. Някои от сайтовете дават до $5 за регистрация на нова сметка, докато други предлагат до $20, за да играете в техния сайт. Рядко обаче ще срещнете бездепозитен бонус с по-голяма сума от тази. Някои от сайтовете може да изискват промо код за регистрация, без който не дават бонуса.

В повечето случаи, тези бонуси идват без някакви допълнителни условия, които да е необходимо да изпълните. Ако получите $5 в безплатни пари и успеете да ги направите $50 за няколко часа, ще бъдете свободни да ги изтеглите без никакви пречки от страна на сайта. В някои случаи, сайтовете ще изискват от вас да изиграете сума поне в размера на бонуса, за да ви позволят да изтеглите спечелените пари, но това не е традиционна практика.

Специални промоции, които предлагат безплатни пари

Макар и рядко, някои сайтове предлагат промоции, при които действащите им клиенти могат да получат безплатни пари без да правят депозит. Тези онлайн покер бездепозитни бонуси са обикновено свързани с някакъв вид специална промоция, като например някакъв вид класация в кеш игрите или промоция на турнирни серии.

Начинът, по който този тип промоции работи, е като един сайт предлага на съществуващите си играчи шанса да спечелят бездепозитен бонус, който може да се предлага под различно наименование, като въведете специален код или чрез участие в промоцията. Тези предложения на онлайн покер залите се различават по своя размер доста по-значително от бездепозитния бонус при регистрация, като наградите започват от около $10 и могат да достигнат до $100.

За разлика от бонусите при регистрация, тези предложения обикновено идват с някакви ограничения и изисквания. Повечето от тях изискват да изиграете бонусните пари няколко пъти, преди да можете да ги изтеглите. В повечето случаи, залите изискват да изиграете бонуса 10х или 20х пъти, преди да ви позволят да го изтеглите.

Трябва да се отбележи, че това не е същото като “изчистваемия” депозитен бонус. Ако бездепозитния онлайн покер бонус казва, че получавате $20 безплатно, вие получавате $20 още в момента, в който приемете сделката. Разбира се, може да се наложи да заложите между $200 и $400, преди наистина да можете да задържите парите от бонуса.

Фрийрол покер турнири

Последният начин, чрез който можете да играете онлайн покер за реални пари без да депозирате, е като участвате във фрийрол турнири. Тези турнири са с безплатен вход и малък процент от включилите са участници получават като награда истински пари. Наградните фондове в повечето случаи са малки и победителят в един фрийрол турнир може да получи едва $5 за побеждаването на 1 000 или 5 000 противници. При по-специални случаи, големите зали пускат фрийрол турнири с по-сериозни наградни фондове.

Добрата новина е, че всички пари, които спечелите от фрийрол турнири, са си ваши и можете да ги използвате както пожелаете. Фрийрол събитията са покер турнири, в които наградните фондове се даряват от залата. Не трябва по никакъв начин да “изчиствате” спечелените награди.

Всеки онлайн покер сайт предлага фрийроли. Повечето предлагат фрийроли за нови играчи и нови депозитори. Предлагат и допълнителни фрийроли през месеца с различни наградни фондове. Някои от тези фрийроли са отворени за всички играчи, докато други приемат само членовете на своите ВИП клубове. Има дори фрийроли, за които трябва да се класирате чрез сателит или сит ен гоу турнири.

Има няколко известни случаи на покер професионалисти, които са стартирали своята онлайн покер банка с фрийрол турнири. Ако имате нужните умения, това е добра алтернатива за тези, които не могат да си позволят да направят онлайн депозит.

Един от сайтовете, които предлагат добри фрийрол турнири, е PlanetWin365, където редовно се пускат събития без входна такса и с приличен награден фонд.

Прикачени файлове

Related Post

thumbnail
hover

Пет суперзвезди, които ще ви разбият...

В годините преди 2006 г., да хванеш покер по телевизията си беше едно специално ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Прави ли достатъчно букмейкърската индустрия в...

В момента тече годишната “Конференция за залози на футбол”, която съби...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Покер Турнири vs Кеш игри: Кой...

Има два основни типа покер игри, в които новите играчи могат да се включат ̵...

  • Публикувано от bgstart

Остави коментар